گل گاو زبان و سنبل الطیب

چای گل گاوزبان (۴ قاشق مرباخوری) با اضافه سنبل الطیب (یک قاشق مرباخوری) و یک عدد لیمو عمانی در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: گاو زبان، طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خواب آور، سردرد های عصبی، درد های کلیوی و ضد سودا و صفرا میباشد.

سنبل الطیب: طبیعت گرم – ضد قولنجو اسپاسم – ضد تشنج و صرع- تقویت قوه باء.

جهت مشاهده فیلم آموزش باغبانی و جابجایی درخت کلیک نمایید.

به لیمو و زیرفون

به لیمو یک قاشق مرباخوری به اضافه زیرفون (یک قاشق مرباخوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی های عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیک، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم ، خواب آور شب، ضد میگرن، آرام بخش، ضد تبش قلب، ضد سردرد، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورنده فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده کلیه.

چای بادرنجیویه و زیرفون

بادرنجیویه (یک قاشق مرباخوری) به اضافه زیرفون (یک قاشق مرباخوری) دریک قوری و دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده قوی فشارخون، مقوی قلب و اعصاب، خونساز، تقویت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش، مقوی مغز، ضد صدا گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماری های کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی دهان.

چای بابونه 

بابونه (یک قاشق مرباخوری) در یک قوری، دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک است. آرام بخش اعصاب معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتهاآور، ضد بلغم و صفرا، شستشو دهنده بسیاری قوی کلیه ها.

چای دارچین 

دارچین (چند قلم آسیاب) در یک قوری، (دو لیوان آب سرد) و کمی نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، محرک اعصاب، شستشو دهنده کلیه، دفع رطوبت، اخلاط رطوبتی، مفرح، تقویت قوه باء، پا دردهای رطوبتی، اشتها آور، ضد دلهره، ضد بوی بد دهان، تقویت کبد و معده (تاثیر آن تا ۱۵ سال در بدن می ماند)

چای زنجبیل

زنجبیل (یک قاشق مربا خوری کوبیده) در یک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، بالا برنده فوری فشار خودن، ضد ضعف اعصاب، تقویت حافظه، تنظیم ادارا ، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفرا، خون ساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسکن، مقوی قوای رئیسه بدن.

چای میوه نسترن

میوه نسترن (۱۵ عدد) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص ضد ورم و درد کلیه، شستشو دهنده کلیه، سرشار از ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال.

چای زیرفون

زیرفون (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها، ضد میگرن های مزمن، ضد بیخوابی ، ضد سردرد، بیماریهای ریوی، زکام، ضد غلظت خون، ضد استفراغ ، ضد رماتیسم، آرتروز، نقرس، سیاتیک( برای خانمهای باردار ممنوع است)

چای آویشن

آویشن (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و کمی نبات.

خواص: طبیعت معتدل، بالا برنده فشار خون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، شستشو دهنده کلیه، مزمن  شستشو دهنده کلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت بدن، زکام ، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد، رماتیسمی و استخوانی و کمر، ضد سنگ کیسه صفرا.

چای اکلیل کوهی

اکلیل کوهی (یک قاشق غذا خوری ) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، شستشو دهنده کلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت بدن، زکام، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد رماتسمی و استخوانی و کمر، ضد سنگ کلیه.

چای گزنه 

گزنه (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری دو لیوان آب سرد و کمی نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، ضد قند، ضد غلظت خون، ضد چربی، ضد صفرا، و سنگ کیسه صفرا، ضد سرطان، ضد امراض کلیه، شستشو دهنده کلیه، ضد خونریزی، زیاد کننده شیر مادر، رفع خستگی ضد ریزش مو.

چای اسطوخودوس

اسطوخودوس (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، آرام بخش  اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز، ضد میگرن، ضد زکام و آسم و برونشیت، مسکن درمان رماتیسم، شستشو دهنده کلیه، ضد اگزما، کاربرد در اکثر بیماریها دارد.

چای مرزنجوش

مرزنجوش (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، آرام بخش اعصاب، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیقه و سردردها، ضد نفخ معده، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضره، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، خواب آور ، اشتهاآور.

چای فلوس

فلوس (یک قاشق غذا خوری مغز فلوس) دریک قوری (دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل، پایین آورنده فشار خون، برفک دهان، ملین، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوستهای بد و مزمن، ضد تورم امعا و احشاء.

چای زعفران

زعفران (یک قاشق مرباخوری کوبیده) در یک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم و خشک، مفرح، مقوی قلب ، محرک  قوای مغزی، نشاط آور، خنده آور، ضد پوسیدگی دندان، شستشو دهنده کلیه، مقوی معده، ضد سرفه، ضد حساسیت و خلط آور.

چای نعناع

نعناع (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبو کننده دهان، آرام کننده روده ها، رفع خستگی، رفع ناراحتیهای کیسه صفرا، رفع ناراحتیهای ریوی، تنگی نفس، آسم و سیاه سرفه.

چای پونه

پونه (یک قاشق مرباخوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) و کمی نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبو کننده دهان، آرام کننده روده ها، رفع خستگی، رفع ناراحتیهای کیسه صفرا، رفع ناراحتیهای ریوی.

چای چلتوک برنج

چلتوک برنج (یک قاشق مرباخوری) در یک قوری و دو لیوان آب سرد و کمی نبات.

خواص: طبیعت گرم، سرشار از ویتامین، جلوگیری از سفید شدن و ریزش موی سر، ضد یبوست مزمن، برای خانمها ممنوع است.

چای گلپر

گلپر (یک قاشق مرباخوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد).

خواص: طبیعت گرم و خشک، تقویت کننده عالی حافظه، ضد صرع قوی، ضد فراموشی، ضد انواع اسهال، تقویت قوه باء، ضد تنبلی معده، ضد جوش و دمل، اشتها آور کمک به هضم غذا.

چای زیره سیاه

زیره سیاه (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری (دو لیوان آب سرد) مقداری نبات.

خواص: طبیعت بسیار گرم، بالا برنده فشار خون، سوزاندن چربی اضافه، تصفیه خون، مقوی قلب وعروق، شستشو دهنده کلیه، ضد چاقی، ضد زردی پوست، ازدیاد شیر مادر، ضد نفخ معده، مقوی معده، رفع ناراحتی های روده.

چای باد رنجبویه

باد رنجبویه (یک قاشق غذا خوری) در یک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده قوی فشار خون، مقوی قلب و اعصاب، خون ساز، تقویت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرامبخش، مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور ، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک ، ضد بوی دهان.

چهار بهار نارنج

بهار نارنج (یک قاشق غذا خوری) دریک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص : طبیعت گرم، آرامبخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور، سردردهای عصبی، اشتها آور.

چای هوفاریقون

هوفاریقون یک قاشق غذا خوری، در یک قوری دو لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، مقوی قلب، دافع اخلاط فاسده، ضد افسردگی، ضد میگرن وسردرد.

چای کوهی

چای کوهی (یک قاشق غذا خوری ) در یک قوری ( دو لیوان آب سرد) و مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب و آرامبخش، ضد اگزمای پوستی.

طرز تهیه دمنوش 

بعد از مخلوط کردن مواد فوق روی حررات کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد و سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم ( کتری یا سماور) قرار داده و ۱۰ دقیقه دم بکشد و سپس صاف نموده و مصرف کنید.

جهت صادرات انواع محصولات دمنوش کلیک نمایید.

  • هر چه بیشتر دم بکشید بهتر است.
  • بعد از دم کشیدن به مدت طولانی ( چند روز) قابل مصرف است.
  • کتری یا قوری بایستی مسی یا روحی باشد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *